neljapäev, 28. detsember 2017

Videojuhise loomine

Selles videos tutvustan Bee-Bot robotit. Video filmisin üksi ning kasutasin selleks telefoni.

Eesmärgiks oli näidata, kuidas robot töötab ning mismoodi käib käskluste andmine. Samuti oli eesmärgiks tutvustada ühte näidismängu. Robotiga saab tegelikult mängida väga palju erinevaid mänge, see oli vaid üks näide paljudest.

Esmalt valisin teema, seejärel valmistasin ette filmimisprotsessi ning filmisin video. Kõige viimasena tuli videot monteerida ning see üles laadida. Monteerisin Movie Makeri keskkonnas. Puutusin selle keskkonnaga kokku esimest korda, seega võttis monteerimine omajagu aega. Mõned kohad tuli välja lõigata, algusesse tuli lisada muusika, klippide vahele tutvustavad tekstid jne. Ühest klipist teise üleminek on kohati liiga järsk, kuna filmisin sellist videot esimest korda ja ei osanud teatud asjadega arvestada. Nt sellega, et kui rääkimise lõpetan, oleks võinud enne kaamera kinni panemist teha pikema pausi. Tänu sellele oleks lõikamine lihtsam olnud ning lõpptulemus videost oleks sujuvam jäänud. Hoolimata sellest jäin lõpptulemusega tegelikult rahule, eks järgmine kord oskan ettenägelikum olla ja teatud asjadele rohkem tähelepanu pöörata. Protsess ise oli väga vahva.

Videot saab näha siit


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Aine lõppanalüüs

Esimene ülesanne oli kirjutada õpileping ehk "leping" õppija ning juhendaja vahel. Minu eesmärgiks oli omandada uusi teadmisi ja s...